TIRAMISÚ
300gramo gazta
ontzian azpian
3 arrautz apurtu
era egokian
35gramo
azukre goxoa
bizkotxo oinarri bat
azpitik osoa
Edalontzi bat kafe
bizkotxo gainean
kafe likore pixkat
gehitu barrenean
kako glasa ere
hau azken pausoa
hozgailuan denbora
orduerdikoa
FRUTA TARTATXOA
Irina bat batean
azukrearekin
gurina eta arrautz
bat bainillarekin
Dena ondo nahasi
plastikoz estali
hoztu arte itxaron
labean kiskali
Krema egin behar da
6 gorringo jarri
azukre pila hartu
almidoia ekarri
bainilla esentzia
ta irabiatu
esnearekin ondo
guztia nahastu
oinarria hozteko
pazientzia atera
frutak gainean jarri
eta gozatzera
BANANA BIZKOTXOA
Lehengoz ontzian
banaak zatitu
bi arrautz bota
legamia gehitu
dena irabiatu
ipini ontzian
mikrouinean sartu
3 minutuan
zartatu kolara bat
ta garbi badago
bizkotxoa jateko
hementxe prest nago